sponsor logo
Cornelis Vrolijk BV

Een groot deel van de wereldbevolking is afhankelijk van vis als belangrijkste leverancier van gezonde dierlijke eiwitten. Het aantal wereldbewoners stijgt en daarmee neemt de vraag naar betaalbaar eiwitrijk voedsel toe. Onze vissers leveren dagelijks miljoenen gezonde, eiwitrijke en betaalbare maaltijden. Het is een grote uitdaging om ook in die toekomstige behoefte aan vis te blijven voorzien. Daarbij is wetenschappelijk onderzoek en verantwoordelijk beheer van de visbestanden van groot belang. Van die verantwoordelijkheid is Cornelis Vrolijk zich zeer bewust. Daarom werken wij nauw samen met wetenschappers. Samenwerking, niet alleen op het gebied van bestandsonderzoek, maar ook gericht op de verdere innovatie van duurzame visserijtechnieken. Zo vissen wij 'met oog voor de toekomst.'

Bekijk website
sponsor logo
Ebury Partners Belgium NV/SA

Internationale betalingen, Valutarisico afdekken & Handelsfinanciering.

Bekijk website
sponsor logo
Floral Trade Group

Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven met ieder zijn eigen klantfocus.Geworteld in de tradities van een familiebedrijf, levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra ene-tailers.

Bekijk website
sponsor logo
Heineken Brouwerijen

Getapt uit het vaatje van onze rijke historie en trotse erfenis, vertellen onze campagnes het verhaal van ons merk. De stem van Heineken is gevat, nuchter en verfrissend. Onze visie is positief en ja, soms een tikje brutaal. Eén ding is zeker, elke campagne is 100% Heineken®. Proost!

Bekijk website
sponsor logo
KBM Groep B.V.

Of het nu gaat om het ontwikkelen en bouwen van woningen en gebouwen of het onderhouden ervan, we bouwen altijd samen op gedeelde kennis en vertrouwen en met respect voor ieders kwaliteiten. We streven continu naar het creëren van meerwaarde, met als resultaat een positieve bijdrage te leveren aan de meest kwalitatieve woningen en gebouwen voor iedere klant en eindgebruiker. Voor vandaag, maar zeker ook voor morgen.

Bekijk website
sponsor logo
Kutterfisch Zentrale GMBH

Kutterfisch is committed to sustainable, responsible and transparent fishing. We are convinced that modern fishing, as we do it, brings economy and ecology in harmony. We take our responsibility towards the marine environment seriously and do everything in our power to ensure sustainable fish stocks. An intact ecosystem is our livelihood.

Bekijk website
sponsor logo
Maritiem BV

Maritiem is thuis op de grote zeeën. Dat is waar ons werk op de proef wordt gesteld. De plek waar onze expertise en ervaring samenkomen om een winnend team te vormen. Wij ontwerpen en produceren reeds meer dan 40 jaar visserijbenodigdheden. Als gevolg hiervan kunnen we een breed scala van zeer succesvolle pelagische netten leveren. Deze netten worden wereldwijd gebruikt in bijna ieder pelagisch visserij gebied. De netten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, ontworpen voor grote en kleine schepen, voor diepe en ondiepe wateren, voor 1 schip of spanvisserij. Ieder van deze netten wordt gebouwd volgens uw prioriteiten: effectiviteit en efficiency, duurzaamheid, manoeuvreerbaarheid. Daar hebben wij er een aantal aan toegevoegd: simpliciteit, standaardisatie, gebuiksvriendelijkheid en een heldere en uitgesproken visie op verschillende aspecten van het ontwerp.

Bekijk website