sponsor logo
AFAK Techniek

Afak Techniek BV is een internationaal opererende machinefabriek, gespecialiseerd in het werken met roestvast staal (RVS). Onze producten en machines worden geheel in eigen beheer ontworpen en geproduceerd in onze vestiging te Katwijk aan zee. Met behulp van ons moderne machinepark en onze technische knowhow zijn wij in staat om producten en machines van uiteenlopende aard te maken.

Bekijk website
sponsor logo
Bouwbedrijf de Lange - van der Plas B.V.

Bouwbedrijf de Lange-van der Plas is een familiebedrijf dat sinds 1967 bestaat. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer van dit bedrijf waar klantgerichtheid, flexibiliteit en een strakke planning hoog in het vaandel staan. Door de platte organisatiestructuur waarbij calculatie en projectbegeleiding in eigen beheer worden uitgevoerd, zijn oplossingen snel gevonden en wordt uw project met de grootste zorg behandeld.

Bekijk website
sponsor logo
Ds Smith Packaging Netherlands BV

Of u nu een klant of een leverancier bent, laten we beginnen te praten over de rol die u kunt spelen in ons ecosysteem. Zo kunnen we samen de transitie naar de circulaire economie maken.

Bekijk website
sponsor logo
Dupi Group BV

Through the combination of multiple products, we are able to help and support our clients. We are able to do so by providing solutions that transcend the boundaries of traditional business lines. For instance, clients looking for insurance solutions for construction risks often also need solutions to cover any associated transport or liability risks. We call them the DUPI 360 Underwriting Solutions.

Bekijk website
sponsor logo
Fishpartners BV

FishPartners is dé visgroothandel voor visspecialisten, met alles wat u nodig heeft op één adres. Van verse- tot gerookte vis en van salades tot sauzen, met ons uitgebreide assortiment zijn wij een totaalleverancier voor alles wat de hedendaagse visspecialist nodig heeft. De inkoop van verse vis vindt dagelijks plaats op de afslagen van Nederland en Europa, zo is FishPartners in staat de klant een dagvers assortiment aan te bieden.

Bekijk website
sponsor logo
Gea Refrigerations Netherlands

GEA’s expertise in cooling systems for industrial and commercial applications spans a wide range of industries. We provide high-end engineering solutions for the food & beverage, dairy processing, oil & gas, marine and other sectors. Industrial refrigeration is only one component of GEA’s utilities offerings. We also provide process refrigeration and gas compression solutions for chemical and energy-related industries. Whether the requirement is for a standardized or a customized solution, leading companies worldwide count on GEA as a trustworthy partner to meet their requirements when it comes to efficiency, profitability and sustainability.

Bekijk website
sponsor logo
Gebroeders Sluyter

Gebr. Sluyter B.V. ondersteunt sinds 1920 haar opdrachtgevers met het analyseren en afdekken van risico's. Werkend vanuit Rotterdam, wereldvermaard vanwege de haven en de logistieke bedrijvigheid, heeft Gebr. Sluyter zich een vooraanstaande positie verworven in de maritieme sector en andere bedrijfstakken.

Bekijk website
sponsor logo
Mol Bedrijf & Financiën

MOL bekommert zich om uw financiële wel en wee. Wij helpen u bij de continuïteit van uw onderneming. Dankzij onze jarenlange bedrijfskundige ervaring kijken wij vooruit. Naast behaalde resultaten beoordelen, denken we mee aan de kostenkant én de omzetkans. Nog meer kosten besparen is vaak niet meer mogelijk. Meer omzet genereren is dan de uitdaging!

Bekijk website
sponsor logo
Novo Chartering

De specialist in transport over zee.

Bekijk website
sponsor logo
PKF Pallets BV

Een betrouwbare kwaliteitspartner voor al uw palletvraagstukken, die zekerheid is natuurlijk fijn. Maar PKF is ook natuurlijk omdat we onze duurzame pallets en milieubewuste productiemethodes hoog in het vaandel hebben staan. De groene wereld begint bij ons allemaal, we kennen onze rol en nemen daarom graag het voortouw! Daarnaast brengen de technische ontwikkelingen en ons innovatieve karakter van niet alleen PKF verder vooruit, maar ook u en uw producten. En dat is waar het op staat.

Bekijk website
sponsor logo
Rabobank Leiden-Katwijk

Coöperatieve Rabobank U.A. is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief in bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Binnen Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. De internationale focus is vooral gericht op de food- en agribusiness. De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en hun centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. In totaal werken er bij de groep ongeveer 59.400 medewerkers (fte) in 48 landen. Wereldwijd worden er circa 10 miljoen klanten bediend.

Bekijk website
sponsor logo
Strapex c/g SPG Netherlands BV

Strapex bedient sinds 1968 de Nederlandse markt met de beste systeem oplossingen ter beveiliging van uw goederen tijdens transport.

Bekijk website
sponsor logo
Technische Unie

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met het beste materiaal. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij klaar. Voor u, voor iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken. Wij zijn trots op wat er al is bereikt en op wat wij samen nog gaan ondernemen. Dát is waar Technische Unie zich sterk voor maakt… aan de slag!

Bekijk website
sponsor logo
Van den Bosch schilderwerken B.V.

Van den Bosch Schilderwerken uit Rijnsburg is opgericht door twee ondernemers: Henk van den Bosch Sr. en Henk van den Bosch Jr. Sinds de oprichting heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een allround schildersbedrijf met vakkundig en gecertificeerd personeel dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Samen met onze medewerkers leveren wij kwalitatief hoogstaand schilderwerk en onderhoud van vastgoed voor de particuliere zowel als de zakelijke markt.

Bekijk website
sponsor logo
VR Isolatie

Van Rooijen Isolatie Systeembouw is specialist in het bouwen en renoveren van koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimtes. Wij zijn een familiebedrijf die door vader en zoon wordt gedragen. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 40 jaar zijn we zowel nationaal als internationaal werkzaam. Ons bedrijf staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze optimale prijs-kwaliteitverhouding kunnen wij garanderen door het gebruik van de beste materialen afkomstig van toonaangevende leveranciers waar wij al vele jaren prettig mee samenwerken. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vakkundige montage.

Bekijk website